ANASAYFA > KVKK

Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Asya Dış Ticaret Ve Makine San. Ltd. Şti. tarafından hazırlanmıştır.
Belgelerinizin örneğini şirketimize vermek suretiyle paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, mal satış süreçlerin yürütülmesi, satış sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi ve sözleşme süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla işlenmektedir.
Söz konusu kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifası ile doğrudan ilgili olmak kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.
Söz konusu kişisel veriler, yasal düzenlemelerin öngördüğü kapsamda, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla yurt içindeki Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları’na aktarılabilecektir. Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre Kısıklı Mah. Bosna Bulvarı No:29 Üsküdar - İstanbul adresine veya kvkk@asyamotor.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

  • MOTORON GARAJINDA BİR KORE’Lİ: DAELIM S3 ADVANCE 250 MOTORON GARAJINDA BİR KORE’Lİ: DAELIM S3 ADVANCE 250
    MOTORON GARAJINDA BİR KORE’Lİ: DAELIM S3 ADVANCE 250 Motoron dergisi ekim sayısında S3 modelimizi inceledi. MOTORON GARAJINDA BİR KORE’Lİ: DAELIM S3 ADVANCE 250DEVAMINI OKU
  • Altın Elbiseli Adamdan Daystar İncelemesi Altın Elbiseli Adamdan Daystar İncelemesi
    Altın Elbiseli Adamdan Daystar İncelemesi Bu inceleme kaçmaz! Altın Elbiseli Adamdan Daystar İncelemesiDEVAMINI OKU
  • 3 Şerit Daelim S3 İncelemesi 3 Şerit Daelim S3 İncelemesi
    3 Şerit Daelim S3 İncelemesi 3serit.com Daelim S3 incelemesi. 3 Şerit Daelim S3 İncelemesiDEVAMINI OKU
  • Daelim sizi tanır! Daelim sizi tanır!
    Daelim sizi tanır! Sahibine sadık tek maxi scooter! Daelim sizi tanır!DEVAMINI OKU
  • Daelim Roadwin ilk pist yarışına girdi Daelim Roadwin ilk pist yarışına girdi
    Daelim Roadwin ilk pist yarışına girdi Daelim Racing Team Daelim Roadwin ilk pist yarışına girdiDEVAMINI OKU
  • Daelim yarış takımında yüzler gülüyor Daelim yarış takımında yüzler gülüyor
    Daelim yarış takımında yüzler gülüyor Daelim Racing Team Daelim yarış takımında yüzler gülüyorDEVAMINI OKU
  • Artık Motosiklet Ehliyetine Gerek Yok Artık Motosiklet Ehliyetine Gerek Yok
    Artık Motosiklet Ehliyetine Gerek Yok Daelim'in Beagle modeliyle motosiklet ehliyetine gerek yok! Artık Motosiklet Ehliyetine Gerek YokDEVAMINI OKU